Návrh uznesenia

Návrh na zverenie nehnuteľnosti v Bratislave, k. ú. Staré Mesto, stavby súpis. č. 815 na Maróthyho ulici, do správy mestskej časti Bratislava-Staré Mesto

Mestské zastupiteľstvo po prerokovaní materiálu

schvaľuje
podľa článku 82 ods. 2 Štatútu hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy zverenie stavby so súpis. č. 815 postavenej na pozemku registra „C“ KN, parc. č. 3172 – zastavaná plocha a nádvorie  vo výmere 294 m², k. ú. Staré Mesto, LV č. 1, nachádzajúcu sa na Maróthyho ulici, do správy mestskej časti Bratislava-Staré Mesto, so sídlom Vajanského nábrežie 3, Bratislava, IČO 00603147, s cieľom zriadenia školského zariadenia alebo zariadenia pre poskytovanie sociálnych služieb, 
 
s podmienkami:
 
1. Nedôjde k predaju a zaťaženiu nehnuteľnosti zo strany mestskej časti Bratislava-Staré Mesto v prospech tretích osôb a nehnuteľnosť bude spravovaná výlučne na dohodnutý účel.
2. Mestská časť Bratislava-Staré Mesto sa zaväzuje, že v prípade vykonania rekonštrukčných prác, zabezpečenia technického a stavebného zhodnotenia nehnuteľnosti, bude tieto realizovať z vlastných finančných zdrojov a v budúcnosti, a to aj v prípade odňatia správy, alebo vrátenia správy k uvedenej nehnuteľnosti, si nebude od vlastníka predmetnej nehnuteľnosti nárokovať úhradu finančných prostriedkov vynaložených na vyššie uvedené práce.
3. V prípade, ak mestská časť Bratislava-Staré Mesto prestane nehnuteľnosť užívať na uvedený účel, je povinná predmet zverenia v lehote 60 dní vrátiť do priamej správy hlavnému mestu Slovenskej republiky Bratislave.
4. Protokol o zverení nehnuteľného majetku bude mestskou časťou Bratislava-Staré Mesto podpísaný do 150 dní odo dňa schválenia uznesenia v Mestskom zastupiteľstve hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy, inak uznesenie stratí platnosť.