Návrh uznesenia

Návrh všeobecne záväzného nariadenia hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy, ktorým sa dopĺňa všeobecne záväzné nariadenie hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy č. 12/2001 o nakladaní s komunálnymi odpadmi a drobnými stavebnými odpadmi na území hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy v znení neskorších predpisov a mení všeobecne záväzné nariadenie hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy č. 13/2004 o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších predpisov s účinnosťou dňom 1. januára 2012

Mestské zastupiteľstvo po prerokovaní materiálu

A. schvaľuje
všeobecne záväzné nariadenie hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy, ktorým sa dopĺňa všeobecne záväzné nariadenie hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy č. 12/2001                 o nakladaní s komunálnymi odpadmi a drobnými stavebnými odpadmi na území hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy v znení neskorších predpisov a mení všeobecne záväzné nariadenie hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy č. 13/2004 o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších predpisov, s účinnosťou dňom 1. januára 2012.
B. žiadaprimátora hlavného mesta SR Bratislavy,

aby zabezpečil v spoločnosti OLO, a.s., aktualizáciu štatistického merania hmotnosti odpadu v zberných nádobách typu 110 l, 240 l a 1100 l, ako podklad pre novelizáciu VZN o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady.

 

T: 30. 6. 2012