Návrh čiastkového uznesenia - Jenčík Radovan

Návrh na predaj, alebo nájom ako prípadu hodného osobitného zreteľa týkajúceho sa pozemkov v Bratislave, k. ú. Staré Mesto, parc. č. 885/13, parc. č. 885/12, a stavby so súpis. č. 283, spoločnosti Vydrica a. s., so sídlom v Bratislave

Mestské zastupiteľstvo po prerokovaní materiálu

schvaľuje
Alternatívu 1 doplniť:

1.
s podmienkami

1.3 Kupujúci sa zaväzuje, že ako vlastník okolitýchpozemkov nevykonážiadne právne kroky, korými by zamedzil prístup verejnosti k areálu Vodnej veže, s výnimmku obmedzení, ktoré vyplynú v súvislosti s výstavbou v lokalilte. Po ukončení prác a kolaudácii objektov bude zabezpečený bezplatný a nerušený prístup hlavného mesta a verejnosti k Vodnej veži.
1.4 Finančné prostriedky zíksané predajom nehnuteľností budú účelovo viazané v prospech revitalizácie, prípadne rekonštrukcie stavby Vodnej veže a v prospech sanácie a rekultivácie hradného brala.

2.
s podmienkami

2.3 Kupujúci sa zaväzuje, že ako vlastník okolitných pozemkov nevykoná žiadne právne kroky, ktorými by zamedzil prístup verejnosti k areálu Vodnej veže, s výnimku obmedzení, ktoré vyplynú v súvislosti s výstavbou v lokalite. Po ukončení prác a kolaudácii objektov bude zabezpečený bezplatný a nerušený prístup hlavného mesta a verejnosti k Vodnej veži.
2.4 Finančné prostriedky získané predajom nehnuteľností budú účelovo viazané v prospech revitalizácie, prípadne rekonštrukcie stavby Vodnej veže a v prospech sanácie a rekultivácie hradného brala.