Návrh uznesenia

Informácia o príprave nového územného plánu hlavného mesta SR Bratislavy - o 14:00 h

Mestské zastupiteľstvo po prerokovaní materiálu

žiadaprimátora hlavného mesta SR Bratislavy aby
s okamžitou platnosťou zrušil obstarávanie a schvaľovanie zmien a doplnkov 04. Zároveň ho žiada, aby zahájil proces obstarávania nových zmien a doplnkov k Územnému plánu hlavného mesta SR Bratislavy z roku 2007 po jednotlivých súvisiacich územiach, v ktorých je kladne prerokovaná urbanistická štúdia prioritne na požiadavku mestských častí hlavného mesta SR Bratislavy. Doteraz vykonané práce a pripravené materiály môžu byť použité ako podklad pre spracovanie budúcich zmien a doplnkov k Územnému plánu hlavného mesta SR Bratislavy z roku 2007.


A. berie na vedomie
informáciu o príprave nového Územného plánu hlavného mesta SR Bratislavy.
žiada
hlavné mesto SR Bratislava nevydávalo záväzné stanoviská k stavbám pred právoplatným ukončením procesu EIA podľa zákona č. 29/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie v znení neskorších predpisov a prerokovaním v komisii územného a strategického plánovania, životného prostredia a výstavby Mestského zastupiteľstva hlavného mesta SR Bratislavy.


žiadaprimátora hlavného mesta SR Bratislavy,
v prípade, že sa začnú obstarávať nové zmeny a doplnky, aby predložil navrhovaný zoznam lokalít na prerokovanie Mestského zastupiteľstva hlavného mesta SR Bratislavy ešte pred samotným spustením procesu obstarávania zmien a doplnkov.