Návrh uznesenia

Petícia obyvateľov proti znehodnoteniu poslednej väčšej súvislej zelenej plochy v Dúbravke plánovanou výstavbou náhradných nájomných bytov na mestských pozemkoch a za vybudovanie nového parku v lokalite Pri kríži, v MČ Bratislava - Dúbravka

Mestské zastupiteľstvo po prerokovaní materiálu

A. berie na vedomie

1. petíciu obyvateľov proti znehodnoteniu poslednej väčšej súvislej zelenej plochy v Dúbravke plánovanou výstavbou náhradných nájomných bytov na mestských pozemkoch a za vybudovanie nového parku v lokalite Pri kríži, v MČ Bratislava - Dúbravka.

2. Právoplatné stavebné povolenie č. OU-BA-OVBP2-2016/42563/KVJ a zmluvu o dielo č. 152/0/1470/2016 podpísanú s víťazom verejného obstarávania zrealizovaného v súlade so zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov na výstavbu náhradných nájomných bytov v lokalite Pri Kríži,  v znení dodatku č.1.

B. poverujeprimátora hlavného mesta SR Bratislavy,
1. aby vybudoval nový park a parkovisko pri predmetnom bytovom dome.
 
2. aby pokračoval vo vytypovaní vhodných lokalít na výstavbu náhradných nájomných bytov v súčinnosti s mestskou časťou  Bratislava-Dúbravka.
C. žiadastarostu mestskej časť Bratislava-Dúbravka,

aby bol súčinný pri zabezpečení dočasnej parkovacej plochy pre obyvateľov okolitých bytových domov do doby, pokiaľ nebude vybudované nové parkovisko.