Bod č.

Návrh na upresnenie podmienok emisie komunálnych obligácií hlavného mesta SR Bratislavy


Uznesenie 352/2000

Mestské zastupiteľstvo po prerokovaní materiálu

A. z r u š u j e

uznesenie Mestského zastupiteľstva hlavného mesta SR Bratislavy č. 309/2000 zo dňa 8. 6. 2000.

B. s c h v a ľ u j e

1. Prijatie finančného úveru hlavným mestom SR Bratislavou vo výške nepresahujúcej ku dňu podpísania úverovej zmluvy ekvivalent 100 000 000,-- USD v japonských jenoch (ďalej len JPY) alebo inej voľne zameniteľnej mene od Deutsche Bank Luxembourg S. A. alebo inej finančnej inštitúcie, ktorá môže byť priebežne určená, financovaného z fiduciárnej emisie eurobondov denominovaných v JPY na zahraničnom trhu poskytovateľom úveru, ktorej organizátorom je Nomura International plc., s dobou splatnosti minimálne 3 roky.
2. Podmienky úveru a celej transakcie v zmysle indikatívnych podmienok predložených Nomurou International plc. v návrhu na financovanie eurobondami pre hlavné mesto SR Bratislavu zo dňa 24. 3. 2000, vrátane úrokovej sadzby, ktorá bude stanovená na základe podmienok platných na trhu ku dňu podpísania úverovej zmluvy, najviac však do výšky 4 % ročne vrátane.

C. p o v e r u j e

primátora hlavného mesta SR Bratislavy
podpísať všetky dokumenty súvisiace s prijatím tohto úveru, vrátane, ale nielen úverovej zmluvy s Deutsche Bank Luxembourg S. A. alebo inou finančnou inštitúciou, ktorú môže priebežne určiť, zmluvy o upísaní, listu o zárukách a odškodnení a akýchkoľvek iných dokumentov súvisiacich s úverom a emisiou a schváliť ponukový obežník (prospekt), podmienky fiduciárnej zmluvy
a obligácií vzťahujúcich sa k úveru, a to v znení a za podmienok, ktoré budú akceptované osobou podpisujúcou príslušné dokumenty v mene hlavného mesta SR Bratislavy.

Príspevky

Neboli nájdené žiadne záznamy.